Nytt år och nya vårprojekt

Nu har jag äntligen kommit igång ordentligt i min lilla drejhörna. Jag har hur många ideer som helst och just nu går ugnen varm i garaget. Bara skröjbränning så det är ju inte så spännande att öppna ugnen men fortsättningen blir intressant. Jag har gjort nya kaffemuggar till oss själva samt några djupa tallrikar som ska bli kul att färdigställa med glasyr. Dessutom har det blivit några små vaser som jag tänkte använda i en liten grupp med härliga vårfärger. Jag gjorde även ett tappert försök med en riktigt stor lerklump men just nu går drejskivan (eller jag ska inte bara skylla på den) lite sakta och ryckigt för att en gummiring börjar bli sliten. Så det blev bara pannkaka av klumpen. Jag har köpt en ny lera som är alldeles sidenlen av Art4Fun och jag är lite ovan vid den mjukheten. Jag återkommer med bilder när föremålen är färdigglaserade.